Kesä on tullunnu pikkuhiljaa. Ruuti on vietelly kotona aikaa Saaran kanssa ku meikäläinen on hulumunnu tivolin kanssa ympäri kotomaata.

Keväästä Ruutana tosiaan kuvattiin, tuloksena lonkat A/A ja kyynärät 2/2, silmät terveet. Alettiin syöttää Arthro Balans Plussaa ennalta ehkäsevänä apuna jotta etupää jaksais ees vähäsen pidempään. Uimista yritetään harrastaa kovasti, jännittää vaan että miten paljoa sitä uskaltaa lilluttaa ku  HotSpotti yrittää tehä tuloaan taas. Ruutana on onneksi rauhottunu viime kesästä sen verran että pysty jo ite kotona sheivailee päätä hyvästikki. Jätkä vain makoilee kylellään ja mulkoilee välillä että "eikö tämä ikinä lopu". Hienosti käyttäytyy kyllä (:

Agility koiraa ei jäbästä tule ja asfaltilla juoksuttamista ollaan varottu, onneksi on noita nurmikenttiä ja muita joisa on ollunna hyvä riehua ja rellestää :D

Kokkolassa jäbbä oli meikän seurana viikon ja hyvin soveltu tivolikoiraksi :D Rauhottu kämppään tosi hyvin, ei pelänny tuuletinta ja rappusia oppi kulkemaan hyvästi vaikka ekaksi piti yrittää mennä kaikki yhellä hypyllä :D Riehumiskamujaki löysi jäbbä tolokusti, onneksi tuo on tommonen sosiaalinen sydänten vallottaja (:

Muhoksella käytiin tosiaan yrittää bongata SERT vihdoin ja viimein itelle, mutta eihän sitä siellä tullu. 5 Rotikkaa oli ja kaikille jaettiin se sama EH. Ei tuomarinlinjasta saanu kyllä minkäänlaista selkoa, mutta semmosta se välillä on.

Tuomarina Taina Nygård ja arvostelu tämmönen : "22kk. Hyvä, vahva uros. Erinomainen kaula ja ylälinja, vahva selkä myös liikkeessä. Erinomainen ilme, tummat silmät, melko voimakkaat posket. Eturinta voisi olla voimakkaampi. Hyvä alalinja. Tehokkaat sivuliikkeet. Kyynärpäät saisivat olla tiiviimmin runkoa vasten, myös liikkeessä. Aavistuksen pitkä lanne-osa. Hieman luisu lantio. Hyvä tan-väri."

Päivä näytelyn jälkeen sheivasin jätkän päätä sitten lissää ku patteja meinaapi olla, joten tässä tais olla tämän kesän näyttelyn. Ei oo innostusta eikä aikaa eikä virtaa. Jos sitä selviytyis kunnialla kotia tuolta tivolilta nii vois alakaa sitten miettimään että mihinpäin mennään.

Ettäpä semmosta tällä kertaa   ^_______^