Nonnii, nyt ollaan avattu Ruutin kanssa meidän näyttelyura  virallisesti! Oltiin Kallen, Anin, Sinnan ja Ruutin kaa viikonloppu Rovaniemellä juhannusnäyttelyssä. Annikka oli hienosti lauantaina luokkavoittaja erinomaisella ja paras narttu 4nen!! Ja me Ruutin kaa kerättiin junnuluokasta tämmönen kirjain litania ku JUN ERI JUK1 PU2 VARA-SERT! Eli siis mahtavasti meni, paremmin ku mitä uskalsi toivoa, kuitenni eka kerta! Meikä oli ihan paskat housussa jännityksestä, Ruuti vain lötkötteli. Virtaa ois saanu olla juoksussa pikkasen enemmän. Ja seisonta meni miten meni, mutta ihan hyvin kuitenni (:

1245597295_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuomarina meillä oli Petru Muntean Romaniasta. Tykkäsin kyllä, todella taitava! (varsinki ku arvosteli meidät nii hyvin :D)

Tämmöset arvostelut sitten saatiin: Almost 11 months old male, good type, good head, correct bite, good eye & mouth pigmentation. Correct bodystructure, good angulations, coat and pigmentation are correct, correct in movement.

1245597588_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mahoton kiva reissu oli ja ei ollu mikkään paska reissu (: Seuraavaksi sitten Kemiin ja sitten onki koko Oulun kaks päivänen rellestys, huh heijakkaa! Itsetunto on nyt korkialla kuitenni, koska kyllä tästä hommasta voi vielä jotain tullakki (:

 

Nii ja käytiinhän viikko sitten Kuusamossa vähäsen lomailemassa jätkän kaa. Siellä jätkä leikki kummitustyttöni Lillin kaa ja hienosti totteli Lilliä. Iskä ampu mummolassa Ruutin välittömässä läheisyydessä, vähäsen jätkä tietenni hätkähti mutta ei se karkuun pyrkiny. Eli siis hienoa! Muutenni on ollu kivvaa ja kesäistä ja semmosta kaikkea (:

Palaillaan taas!