Nonnii, terveppä terve taas.
Aikaa kuluu nopeempaa ku minä muistan kirjotella tänne juttuja. No, eipä kauheesti oo kyllä mittään kummempaa tapahtunu.

Poika kasvaa aika lujjaa, nyt se on alkanu jo jämäköityä, ei oo ennää semmonen kumma honkkeli. Hampaat on ylhäältä ja alhaalta nyt vaihtunu kaikki, kulmahampaita lukuun ottamatta. Niitä on yritetty sitten nitkuttaa ku on vain muistettu.
Poju on ihan tajuttoman kiltti ja rauhallinen vieläki, ihanaa (: Ossaahan tuo riehua ja rellestää, mutta onneksi se tekee sen aina sopivina ajankohtina, eli sillon ku nakit on käymässä, ja sillonhan se ei haittaa (: Yöt nukkuu hyvin, viekussa välillä :D Mamman vaava ^___^
Sisälle pissiminen on vähentyny huomattavasti, tullee jo herättää aamulla ku pittää mennä pissalle. Tai tarvii ruokaa. Ku syöminen on kivvaa.

Jostain ihmeestä on Ruutsan nokkaan ilmestyny tommonen vaalia juttu!!! Kauhiaa. Nyt kaikki kädet ristiin ja rukoillaan kaiken maailman henkiä auttamaan, että saadaan pojan kirsusta taas musta!
Mutta muuten ukko on mitä komein, aawww <3
2156663.jpg

Annikkaan Ruutsa on täysin inlöööv, mutta on se Annikka kyllä nii ihanaki (: Pieni merirosvojen pullonharja ja hylkeenpoikanen jaksavat leikkiä keskenään vaikka kuinka paljo, tosin kyllä ne muistaa onneksi nukkuakki välillä. Ja nii, ne nukkuu nii nätisti päällekkäin. Harmi vain ku ei oo tajunnu kuvvaa ottaa siitä ihanasta läjästä, ku Kira on alimmaisena, Annikka sen päällä ja Ruuti päällimäisenä :D Rakkausläjä, kirjaimellisesti (:
Mut näissä kuvissa Annikka ja Ruuti on Sannin luona riekkumassa.2156679.jpg
2156669.jpg

Annikan ansiosta Ruutin hampaat lähti helpommin :D
2156688.jpg

Joulu tullee ja semmosta, että oikein kivvaa joulun aikaa kaikille, muistakaa syödä oikein hyvin. Ja sitten oikein isosti rakkauden ja onnen täytteistä uutta vuotta 2009 :)

<3: Maikki ja Ruuti