Ruutin kaa tultiin Kuusamoon moikkaa mummia ja vähäsen muitaki. Tulomatka oli hyvin mielenkiintonen. Ruutilla meni vähä pitkäksi tuo vuoden vaihteen juhlinta noitten hirvenluitten kanssa, päästiin jopa kiiminkiin asti ku ukko oksensi takapenkin lattian täyteen epämäärästä kauhealta haisevaa moskaa. Saara ja Sköbö oli kyytissä ku niitä olin viemässä Saaran veljen luokse, Saaran kaa sitten yritettiin saaha autoa mahollisimman puhtaaksi. Ja tottakai ennätys pakkaset tälle talvea sattu justiinsa nyt. No, lumella ja skraballa yritettiin saaha enimpiä oksennuksia huitsin nevadaan, haiseehan tuo auto  vieläki kyllä siltä ku sinne ois hirvi suolustettu. Eli hyis v**tu.
Muuten matka kyllä meni sitten Kuusamoon asti ihan tomerasti, ukko nukku takapenkillä koko matkan, tie oli hyvässä kunnossa ja hyvä ilma oli ajaa muutenki.

Mummilaan päästiin sitten kuitenni suhteellisen hyvin. Käytin illasta vielä moikkaa Viiviä ja Elmoa (chihuahua poikaa), Ruuti ois kovasti halunnu riekkua Elmon kanssa, mutta koko ero on aika suuri, nii siinä ei sitten oikein leikkiä kovin voinu.
Yöllä ukolla oli sitten ollu maha vähäsen sekasin vieläkin eikä ollu raaskinu mua herättää, kuuden aikoihin heräilin rankkaan kakan lemuun ja ohhoh, kolme mattoa oli ripulissa. Eikä lattialla ku pienen pieni sääli nokare, huoh. Kesällä on kauhee matonpesu urakka eessä.
Aamulla Ruuti vielä viimeisteli matto tuhon pissaamalla viimeiselle puhtaalle matolle :D
Onneksi canikurit toimii hyvin ja vatta saatiin iltaan mennessä sitten toimimaan oikein taas. Energiaki palasi sitten ruokahalun kanssa. Voi miten ihania ne metrin mittaiset lumihanget onkaan!! :--D

20asteen pakkaset vain meinasivat hiljentää tuota ulkona riekkumista, piti sitten ukolle kävästä ostamassa loimi. Ostin vähä isomman koon ettei tarvis heti uutta hommata, jos nyt tämä talvi mentäis ainaki tuolla. Hyvällä tuurilla. Jos ei sitten keväästä pakkaset pauku hurjasti. Rassukka pieni pallero meinaa vähäsen hukkua uuteen vaatteeseensa, mutta jospa se siitä kasvaa hiljalleen :)

Tännään käytiin tutustuu Kuusamon koirapuistoon, ei vain ollu kettään leikkikamuja siellä. Muuten päivä on menny löhöillessä :)

Kuvajaisia ei ole mitä päivittää, mutta eiköhän niitäkin saa laitettua sitten kunhan joskus kotiudutaan täältä taas.

Ja se on sitten moro taas -->