Viikonloppu tuli ja meni. Perjantaina suuntasin farmille Ylppään Kallen kaa, siellä olin yön ja samoten sitten lauantaina näyttelyn jälkeen mentiin sinne yökylään.

Perjantaina Kallen ja Jeminan kaa innostuttiin kasaamaan trampoliini, tunnin ähertämisestä tuli 5min ilo ku ei sitten jaksanukkaan hyppiä kovin paljoa :D Mut saunottiin ja rentouvuttiin, oli mukavaa (:

Lauantaina sitten käytiin kehässä, tuomarinen supisuomalainen Juha Putkonen. Tuloksena H ja tämmöset arvostelut tuli: "11kk. Keskikokoa suurempi. Sopiva luusto. Rungoltaan pitkä. Hyvä pään sivu-profiili. Hieman kookkaat hyväasentoiset korvat. Oikeanmuotoiset keskiruskeat silmät. Hyvä purenta, hampaat. Riittävä pigmentti. Lyhyehkö kaula. Hieman etuasentoiset lavat. Hyvä viisto olkavarsi. Ikäisekseen hyvä runko. Pitkä lanneosa. Riittävän tiiviit käpälät. Ulkokierteisyyttä etu- ja takaraajoissa. Hyvä karvanlaatu. Hieman ahtaat takaliikkeet, epävakaat etuliikkeet. Taka-askeleeseen toivoisi enemmän voimaa, työntöä. Sapelinmuotoinen häntä. Miellyttävä käytös."

Sinänsä oli kiva tuomari, ku sano mitä kaikkea kannattaa kehittää koirassa. Perusteli hyvin arvostelunsa. Mut meikä oli kehässä ihan pannarissa, jätkä ei seissy kunnolla, hyvä ku jakso ees seistä. Ja juokseminen oli jottain kauhiaa, koira ei juossu ite, sitä piti hinata. Eli kaikinpuolin perseelleen meni, mutta paljo opittiin!

Ku Ylppään sitten pääsin vihdoin ja viimein, ni join yhen keppanan ja ajattelin että otan pikkupäikkärit. No, nukahin vähä jälkeen viien illasta ja heräsin aamulla viiden aikoihin ku Kallella soi kello :D Ihan kivat pikkupäikkärit tuli siis.

Sunnuntaina sitten mentiin taas kehään, ei ees jännittäny nii paljo ku ajattelin että sama se vaikka haukkuiski. Riekuttiin Ruutin kaa urakalla ennen kehään menoa ni se oli sitten huomattavasti virkumpiki kehässä ku mitä se oli lauantaina. Tuomarina meillä oli Peter van Montfroot Alankomaista, tämmönen kirjainlitania saatiin ku jun eri juk1 pu2 vara-sert. Tyytyväinen olen ^____^ Ja arvosteluksi kirjoittivat tämmöstä: "11months. Very nice head. Nice ear carriage. Complete scissor bite. Strong foreface. Good neck and top line. Enough body and bone. Well angulated back hand. Still a bit narrow in front. Nice coat and color. Good mover."

Että tämmöstä tänä viikonloppuna. Otta ja nenukki kärähti kivasti lauantaina, kylmä tuuli teki sen että ei tajunnu auringon paistavan. Mutta kerrankos sitä nenä vähäsen punottaa :--D

Kuulemisiin ^_______________^