Saara kävi eilettäin Ruutin kaa saaressa riehumassa ku meikä oli töissä. Se oli ottanu aivan mahtavia kuvia sieltä :D

Sitten ku Saaran kamerasta otin kuvia omalle koneelleniki, nii löytypä sieltä muistikortin uumenista jotain vanhempiaki kuvia. Joulukuvia muun muassa.

Hyvin ukot tuli toimeen sillon. Ruuti ja Sköbö syö joululuitaan Huttukylässä.

Täsä jätkät vetelee onnellisina omia kongejaan meillä kotona. Tähän aikaan koirat vielä pääs keittiöön, nykyään se on Ruutilta kiellettyä aluetta. Ja kaikilta muiltaki koirilta kyllä.

Tää nalle oli kaikkien lempparilelu, harmi kyllä meikä sitten jätti tämän jonnekki. Minun syy siis ku meni hukkaan :(

Ruuti napottaa Saaran sängyllä ja kattelee meininkiä. Tätä se tykkää harrastaa kovasti, nytki parasta aikaa se istuu meikän sängyllä ja kattelee naapurin penskoja jotka laskee liukumäkeä tossa meidän puistossa.

Tässä sitten muutama hauska otos Saaran ja Ruutin talvipäivän riekkumisesta :--D

 

Tämmöstä tänään siis. Illalla mennään sitten taas tokoilee Ruutsan kaa, onki viimenen kerta tuolla. Pitäs alkaa ottaan selvää, että minne sitten seuraavaksi.

Ainii tosiaan, Ruutihan vietti aikaansa semmosessa isossa rautahäkissä sillon pienenä ku ihmiset lähti kämpästä pois. Siellä se tykkäsi nukkua muutenki, oma turvallinen pikku kömmänä. Sitten se häkki oli kasattuna sohvan takana pari kuukautta ja eilen sain taas innostuksen ja laitoin häkin kasaan olohuoneeseen. No, jätkähän ei ennää uskaltanu mennä lähellekkään sitä rämisevää rautakasaa :P Makkaran palojakaan ei uskaltanu hakea ku kolahti tassun painaessa pohjaa. Eli nyt tässä on totutteleminen taas siihen, että ei se ole mikään pelottava paikka, päin vastoin. Kira ja Ani tuli taas käy meillä tänään ja ku laitoin makkaran paloja taas häkin perälle ja nakit meni ne hakemaan sieltä, ni sitten uskalsi jätkäki laittaa jo tassun häkin pohjalle ja mennä haistelee että mitä hyvvää ne tytöt siellä syö. Pikkuhiljaa hyvä tulee siis, onneksi on noita rohkeita kamuja joita on hyvä seurata paikkaan ku paikkaan :)

Ihanasti aurinko paistaa, kevät tulloo ja sitten ihana kesä <3