Terveppä terve taas.
Tännään on ollu taas mielenkiintonen päivä. Tuosa illasta mietittiin, että onko joku vaihtanu meidän koiran johonki toiseen, ku tämmönen pystykorvanen ja kiiltosilmänen huligaani juoksenteli ympärikämppää. Hopeanuolen koirat tullu vierailulle? Vaan missä karhu? Ö_ö
1997592.jpg

Tännään lähettiin iltapäivällä Huttukylään kattoon miten Sköbö on jaksellu. Siellä hurtat juoksi ilosena peltoja pitkin, tai no Sköbö juoksi pallon perässä ja Ruuti aina vähäsen Sköbön perässä, sen minkä uskalsi. Mutta matka mamskan jalkojen juuresta pelottavaan suureen maailmaan piteni koko ajan (: Pikku hiljalleen se rohkeus tulee.
Ruuti pääs tutustuun äkäseen vanhaan kissaherraanki, joka kylläki juoksi aika lailla vaan karkuun. Ja papukaija aiheutti sydämen tykytyksiä. Aijai sitä pelottavaa lintua.
Mut kaikista pelottavinta Kokoilla tais olla ne isot maahan asti ulottuvat peiliovet!! Nurkan takaa ku kurkkasi, ni siellä oli AINA vastassa se kumma tyyppi, joka ei kuitenkaan sitten alkanu leikkiin kunnolla :---D Voi toista pientä.

Tallilla käytiin vähäsen tutustumassa heppoihinki, siellä meni eka pupu pöksyyn, mutta ku sen tunnin ajan ku Saara kävi Hessulla ratsastaa, nii penska pääs sylistä tutkailee tapahtumia, sitten sitä vilipotettiinki. Mitä nyt välillä ne epämääräset kolahukset juoksutti nappulan häntä koipien välissä jalkojen juureen.

Ja ah että se hevosen kakka on nannaa :P
1997619.jpg

Kotia tullessa ruoka maitto hyvästi ja sen jälkeen alkoi ansaittu lepo. Tosin bb:n jälkeen nappula kävi hereillä vielä sen verran, että kerkesi riehua ja mekastaa ja aiheuttaa hampaanjälkiä niin käsiin ku tuolin jalkoihin ja lipaston laitaan.
NamNam.