Nonnii. Kesä meni, syksy tuli. Parissa mätsärissä käytiin hakemassa punasta nauhaa ja jonkumoista luusäkkiä kesän aikana, sen kummemmin ei olla kierretty mittään.

Jätkä pää piti syyskuussa ajella toiseen kertaan hotspotin takia, eikä tuo vaiva meinaa lähtiä ei sitten millään. Hermot mennee ku koko ajan jossain jokunen yksittäinen rapaläiskä on. Ressaa hulluna, ei oo kiva omistajasta eikä varmasti koirastakaan.

Möllitoko-kurssilla oltiin kans, pikkuhiljalleen edistytään liikkeissä. Vielä ku vähäsen enemmän motivaatiota harjotteluun jostain saatais nii tää koirakko menis ens keväänä BH-kokeesta läpi nii että humina vain käy. Mutta vielä on paljo parannettavaa.

Jäläkiä ollaan menty muutama, käytiin mejä-kurssillaki, semmosella päivän mittasella ja siellä kouluttaja kehu Ruutin nenän käyttöä. Vauhtia ja tohottamista on vielä liikaa nii että jää tärkeitä juttuja välistä, mutta pikku hiljalleen. Kiire ei onneksi ole mihinkään.

Talvi reenataan nyt tottista ja keväällä alkaa jälen teot taas. Ja kaikki muut harrastukset mihin ikinä keksitään tumppautua mukkaan. Ja niitähän riittää :D

Marraskuun lopussa ois Jyväskylän KV-näyttely ja sen jälkeen sitten joulukuussa messariin Voittajaan ja PM-Voittajaan! Tämmöstä se tulevaisuuski tuo tullessaan. Tammikuussa meikä lähtee Thailandiaan rentoutuu ja sillä välillä Kalle vois kuskata jätkän Kajaanin näyttelyyn. Sen jälkeen onki vuorossa sitten koipien kuvaukset ja silimien peilaus. Sponsorituloja otetaan vastaan!

Mitähän tuota muuta. Hmm. No, Saara alotti juoksemaan jätkän kaa ja lihakset alako kasvamaan huimasti heti. Painoa on tällä hetkellä joku 50kg eikä ainakaan minun mielestä läski ole. Massaa ei ole vielä lähellekkään riittävästi, mutta sitä ei kyllä vielä halutakkaan. Vuojen päästä sitten.

Oon ostanu tässä jätkälle kaikenmaailman palikkapelejä ja hienosti on jäbä pelannu. Hoksottimet toimii. :)

 

Mutta nii, tässä sitä nyt syksyä jatkellaan hissukseen ja toivotaan että jäävä lumi tulis äkkiä maahan että pääsis kinoksista nauttimaan!

(: