Dodiih, tämmönen saatiin nyt sitten aikaseksi tehtyä.
Ruuti on nyt reilut pari viikkoa kotiamme ilostuttanut. 26.9.2008 käytiin ukko hakemassa kotiin.

1981238.jpg


Kaikenlaisia paikkoja ollaan kierrelty, on matkustettu jo linja-autolla, normiautollaki tietenni (jossa matkustaminen on yhtä nukkumista vain :), ollaan käyty peltoja tutkimassa ja nallikariin tutustumassa.

Tämä oli ensimmäinen kaikkien karvasten kavereiden kokoontuminen. Mukana on siis myös Körri, karvakasa täältä kotoa, sitten on Australianpaimenkoira Sisu sekä 2x karkeakarvaista mäyräkoiraa, Kira ja Ani.
1981237.jpg

Tässä sitä ollaan sitten Nallikarissa tutkimassa merta. Ja tilaa oli juosta, tosin kovin kauas muista ei uskaltanu poika lähtiä.
Kira ja Anikka kuvassa mukana.
1981278.jpg

Sköbönen oli tuki ja turva ku alako pelottaa, hyvin alakaa siis pojat tulla juttuun keskenään.
1981233.jpg


Ukkoilla on tosiaan koko eroa vielä, kohta nappula varmaan kuroo kiinni korkeudessa. Toivottavasti ei leveydessä :D
1981235.jpg


Kalle ( The natsitäti :D) kanto meille kaikenlaista kivaa koiratavaraa, mm. tosi rankkoja piikkipantoja. Näin saatiin vähä enemmän asennettä Ruutille!
1981234.jpg


Viime viikonloppu meni urakalla seikkaillessa. Lauantaina lähettiin käy Kuusamossa mummolassa ja siellä sitä riitti uusia paikkoja minne tutustua. Ja kuin mukavaa oli juosta ympyrää, ku lääniä riitti niin sisällä talossa ku ulukonaki.
Automatka meni loistavasti, nappula vain nukku. Pudiksella pijettiin pissapaussi ja hyvin kävi lirauttaa ulos. Sitten jatko unia ja jakso ihan hyvin nukkua mummolaan asti.

Tässä sitten tutustutaan ekaa kertaa isoon lätäkköön oikein läheltä. Kalle houkutteli nappulaa kaislojen avulla veteen, vähä eka jänskätti mutta hienosti poika kuitenni rohkeni mennä ja sitten se vedessä kahlaaminen taiski olla mukavaa, ku itekseenki sinne piti sitten jo änketä (:
1981239.jpg

Näin rohkeasti veteen vain ^___^
1981242.jpg

Sitten käytiin veneileekki. Alkumatka suju ihan hyvin, moottorin käynnistystä ei pelänny ja oli kauheesti haisteltavaa. Varmaan ois hypänny uimaanki jos ei oltais toppuuteltu.
1981243.jpg

ku vauhti ylty, ni sitten rupesi jännättää pikkasen enemmän :) Mutta onneks oli lämmin syli mihin mennä alta kulmain kurkkimaan villisti ohi viliseviä maisemia. Hienosti nappula veneessä riekku kyllä, eiku vesipelastusharkkoihin vain ^__^
1981316.jpg


Sitten sitä vain kateltiinki jo, ku "pappa" veti venettä rannalle. Tosin eri venettä ku millä me käytiin ajeleen.
1981244.jpg