Noni, innostuinpas tästä Ruutin kuulumisien kirjottelusta urakalla, nyt jo kahtena päivänä peräkkäin tulee tekstiä, wihii \o/

Nonnii siis tännään tapahtu jottain siistiä. Ruutsa merkkas ekan kerran ^__^ Tai jotain ainaki siihen viittaavaa tapahtu. Maassa oli pissaläntti, nappula haisteli sitä innolla, pyöri selkä kyyryssä ku kissa konsanaan. Sitten se pysähty, katto mua, nosti toista jalkaa 3cm ilmaan ja pissaa lirautti pikku pissan. Kyllä siitä vielä mies kasvaa, pikkuhiljalleen :)

On se ennenki tuolleen kummasti kyyryssä jonku pissan vieressä pyöriny, mutta aikasemmin ei oo lirauttanu siihen päälle. Vautsi vau siis.

Virtaa on ollu tänään aika tomerasti taas. Kävästiin lenkki tuolla rantatiellä, päästiin jopa juoksemaan ilman hihnassa roikkumista muutaman topakan ein jälkeen.

Tuli rottislehtiki, sieltä luin että Ruutin velipuoli mutsin puolelta Maximum Attac's Cannonball on hienosti saanut nuorten luokassa ERI1 PU4 VARA-CACIB Jyväskylässä viime vuoden marraskuussa olleessa kansainvälisessä näyttelyssä. Samaisessa näyttelyssä Ruutin mummo Charon on saanu veteraaniluokassa ERI I ROP-VET. Kyllä Ruutilla on vielä siis mahollisuuksia vaikka mihin, voivoi, pitää alkaa hankkia apuja että saadaan poika koulutettua näyttämään itseään oikein makiasti ^___^